tiistai 14. heinäkuuta 2020

Vippi.fi - Joustoluotto 2000€ ja Kulutusluotto 1000-10000€

Vipin varsinainen lainatuote on 2000 € jatkuvaluonteinen joustoluotto, jolta voi tehdä nostoja joustavasti aina tarpeen mukaan missä ja milloin vain. Nostot tehdään tekstiviesteillä tai MySaldo -verkkopalvelussa ja rahat siirtyvät asiakkaan tilille heti 24/7 (poikkeuksena ensimmäinen nosto, joka maksetaan klo 7 - 23 välisenä aikana).

Lainahakemus verkossa on lyhyt, ja sen täyttäminen on aina ilmaista ja helppoa eikä vaadi erillisten palkka- tai tulotositteiden lähettämistä. Lainapäätökset tehdään aina reaaliaikaisesti 24/7. Joustoluotto toimii kuin luottokortti kukkarossa.

 

Joustoluoton hinnoittelu on edullinen – ei nostoja ei kuluja. Takaisinmaksu tapahtuu erissä tai kerralla. Kuukausittainen minimilyhennys 2000 € Vipissä on alkaen vain 49 €. Selkeä takaisinmaksuohjelma helpottaa asiakkaiden arjen pyöritystä eikä yllättäviä piilokuluja tule. Vippi on reilu - se suomalainen arjen rahoittaja jo vuodesta 2006.

Vippi on vippi eikä se muuksi muutu. Nämä syyt tekevät Vipistä niin suositun:


-ei erillisiä palkkakuitti- tai tuloselvityksiä

-lainapäätös heti

-rahat heti tilille 24/7 (poikkeuksena ensinosto)

-edulliset kuukausierät

-Suomen vanhimpia lainapalveluita, yli 10 vuotta markkinoilla


Saldo Finance Oyj – Se suomalainen arjen rahoittaja.

Vippi on vuonna 2006 perustetun Saldo Finance Oyj:n vanhin lainapalvelu ja samalla myös yksi koko toimialan vanhimpia brändejä ja haetuimpia avainsanoja. Yritys on toimintansa aikana palvellut jo yli 500 000 suomalaista asiakasta erilaisissa rahoitustarpeissa.

Yritys kehittää jatkuvasti asiakasystävällisiä ja helppokäyttöisiä rahoitusalan palveluita, joita asiakkaat voivat käyttää joustavasti ajasta ja paikasta riippumatta. Parannamme jatkuvasti hakemusprosessia ja sivujen käytettävyyttä. Saldo Finance Oyj on osa kansanvälistä Tact Groupia.Tact Finance Oyj on rekisteröitynyt Aluehallintoviraston ylläpitämään luotonantajarekisteriin numerolla PU261A.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti