maanantai 4. joulukuuta 2023

Qred - Tarjoaa yrityslainaa sekä uutuutena kulutonta VISA - yritysluottokorttia

Qred yrityslaina tarjoaa 1.000 – 200.000 € yrityslainaa suomalaisille pienyrittäjille.

Emme peri avaus- tai ylläpitomaksua emmekä muitakaan piilokuluja. Yrittäjä maksaa vain kiinteät kuukausikulut ja vain niiltä kuukausilta, kun hänellä on ollut laina käytössään.

Nopea hakemus, jonka täyttäminen vie minuutin. Me lupaamme tarjouksen tunnissa.

Uutta - Qred VISA -yritysluottokortti!

Qred VISA -yritysluottokortti

  • Kortti on kuluton
  • Säästä rahaa kaikessa, mitä kortilla ostat
  • Yhdellä kortilla maksuaikaa kaikkiin yrityksen ostoihin
  • Luottoraja jopa 200 000 €


"Qred Visa on kuluton luottokortti yrityksille. Kortilla ei ole mitään kiinteitä kuluja. Maksat Qred Visalla tehdyistä ostoista vain ostoksesi hinnan, käytit korttia sitten Suomessa tai ulkomailla. Et joudu maksamaan mitään kuluja, jos maksat laskun takaisin kerralla. Saat ostoille korotonta maksuaikaa parhaimmillaan 45 päivää. Jos tarvitset lisää maksuaikaa, voit maksaa laskun takaisin osissa, jolloin avoimelle summalle lisätään korko, alkaen 1,95 % kuukaudessa.

Tienaa rahaa ostaessasi mitä yrityksesi tarvitsee! Qred Visalla saat 1 % maksutapaetua kaikista yrityksesi hankinnoista. Qred Visaa voi käyttää kaikkiin yrityksen ostoihin sekä myymälöissä että verkossa. Kortti käy maksuvälineeksi maailmanlaajuisesti kaikkialla, missä Visa hyväksytään.

Tilaa yrityksellesi Qred VISA helposti netistä. Yhteystietojen täyttäminen vie vain hetken, saat meiltä vastauksen hetkessä ja kortin käteesi 7-10 arkipäivässä.

Qredillä on Suomen tyytyväisimmät yritysasiakkaat Trustpilotin mukaan."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti