tiistai 5. joulukuuta 2023

Alisa Pankki Oyj - Uusi digitaalinen pankki, joka tarjoaa lainoja edullisella korolla ja joustavilla ehdoilla.

Olemme suomalainen sujuvamman arjen digitaalinen pankki. Palvelemme sekä yksityishenkilöitä, PK-yrityksiä että talletusvaroilleen kilpailukykyistä korkotuottoa hakevia säästäjiä mutkattomasti, selkeästi ja vastuullisesti. Yhtiömme osakkeet on listattu Nasdaq Helsingin päälistalla (ALISA) ja meillä on Finanssivalvonnan myöntämä toimilupa. 

Tutustu tarkemmin mitä tarjoamme yksityishenkilöille ja yrityksille. Tarjoamme henkilö- ja yritysasiakkaille kattavat arjen pankki- ja rahoituspalvelut sekä reilua ja turvallista tuottoa talletuksille. Panostamme erityisesti helppokäyttöiseen ja sujuvaan mobiili- ja verkkopankkiin sekä hyvään henkilökohtaiseen asiakaspalveluun.

Alisa Pankki Oyj on uusi suomalainen sujuvamman arjen digitaalinen pankki. Alisa Pankista saat pankkilainalle kohtuullisen koron ja lainaehdot, jotka joustavat taloudellisen tilanteesi mukaan. Voit itse määrittää muun muassa lainan kuukausieräsi. Tavallisessa tapauksessa, positiivisen luottopäätöksen jälkeen, saat lainan tilillesi viimeistään seuraavaksi arkipäiväksi lainan hakemisesta. Lainaa voit hakea pankin nettisivuilta tai Alisa Pankki -mobiilisovelluksella, jonka löydät puhelimesi sovelluskaupasta. Lainahakemuksen jättäminen on ilmaista ja se ei sido sinua vielä nostamaan lainaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti