maanantai 4. joulukuuta 2023

Yritysluotto Flex - Markkinoiden joustavin rahoitusratkaisu pienille ja keskisuurille yrityksille

Yritysluotto Flex joustoluotto on markkinoiden joustavin rahoitusratkaisu pienille ja keskisuurille yrityksille

Yritysluotto Flex on uudenlainen joustoluotto suomalaisten yritysten rahoitustarpeisiin. Se tarjoaa 2 000–20 000 euron lainalimiitin, jonka puitteissa voit tehdä nostoja yrityksesi tilille tarpeen mukaan joko kerralla tai pienemmissä osissa. Maksat vain nostamastasi luotosta ja takaisinmaksu tapahtuu kuukausierissä.

Yritysluotto Flex joustoluoton hakeminen tapahtuu helposti ja nopeasti verkossa. Hakemista varten ei tarvita reaalivakuuksia tai kerätä perinteistä tilinpäätösdokumentaatiota. Luottopäätöksen saat nopeasti ja voit allekirjoittaa luottosopimuksen sähköisesti. Sen jälkeen yrityksesi joustoluotto on käytettävissä ja voit tehdä nostoja luottorajasi puitteissa silloin kun tarvitset lisärahoitusta.

Maksat korkoa ja kuluja aina vain nostamastasi summasta. Yritysluotto Flex joustoluoton kuukausikorko on 5 % ja nostoista perimme 3 % nostopalkkion. Luoton takaisinmaksu tapahtuu kuukausierissä. Kuukausittainen lyhennys on vähintään 4 % lainaamastasi lainapääomasta. Voit aina myös maksaa koko käyttämäsi luoton kerralla takaisin tai tehdä minimilyhennystä suuremman kertasuorituksen. Emme peri avausmaksua, tilinhoitopalkkioita tai muita säännöllisiä maksuja, joten maksat vain käyttämästäsi luotosta.

Näin Yritysluotto Flex toimii

  1. Hae joustoluottoa helposti

Täytä hakemus verkossa ja hyväksy lainasopimus sähköisellä allekirjoituksella. Joustoluoton avaaminen on maksutonta.

  1. Nosta mitä tarvitset

Nosta rahaa yrityksesi tilille tarpeesi mukaan kerralla tai osissa. Maksat korkoa ja kuluja vain nostamastasi luotosta.

  1. Maksa joustavasti takaisin

Maksa takaisin kuukausierissä: lyhennä luottoa minimilyhennyksin, kaikki kerralla tai jotain

siltä väliltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti