lauantai 2. joulukuuta 2023

OmaLaina - Kilpailuttaa lainasi luotettavasti ja nopeasti useiden eri pankkien ja luotonantajien välillä yhdellä hakemuksella.

Kilpailuttamalla parannat mahdollisuuksiasi saada itsellesi hyvät lainaehdot. Kun vertailet lainanantajia, saat hyvän yleiskuvan siitä, minkälaiset lainaehdot sinä voit saada ja valita itsellesi sopivan vaihtoehdon.

Voit vertailla lainanantajia kotimaisen ja ilmaisen OmaLaina-palvelun avulla. Tavoitat yhdellä lainahakemuksella useita pankkeja ja luotonantajia ja näet palvelussa, mitä lainoja sinulle on tarjolla. Hakeminen ei kuitenkaan sido sinua mahdollisten lainatarjousten hyväksymiseen, vaan saat itse päättää, haluatko ottaa jonkun niistä. OmaLaina kertoo sinulle aina lainan kokonaiskustannukset, mikä tekee päätöksen teosta helpompaa.


OmaLaina kilpailuttaa lainasi luotettavasti ja nopeasti useiden eri pankkien ja luotonantajien välillä yhdellä hakemuksella. OmaLainan palvelu etsii hakemuksesi perusteella juuri sinulle sopivia lainavaihtoehtoja ja sitten sinun tarvitsee vain päättää, mikä mahdollisista lainatarjouksista on sinulle sopivin.

Tietoa OmaLainasta: 

  • Yli 300 000 asiakasta Suomessa

  • Lainasumma 500 – 60 000 € väliltä 

  • Vertaile useita lainanantajia yhdellä hakemuksella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti