lauantai 2. joulukuuta 2023

Ferratum - 4000 € luottolimiitti, jota voit hakea ja käyttää täysin digitaalisesti. Maksat vain käyttämästäsi luotosta.

Ferratum on jo 25 maassa toimiva yritys, jonka juuret ovat Suomessa. Aina Pohjoismaista Uuteen-Seelantiin olemme auttaneet ihmisten taloustilanteissa jo miljoonat kerrat. Tulevaisuudessa tähtäämme siihen, että kuka tahansa voisi Ferratumin avulla hoitaa raha-asiat vaivattomasti puhelimellaan. Toimimme vastuullisesti toimintamme kaikilla osa-alueilla noudattaen voimassaolevaa lainsäädäntöä, kuluttajaviranomaisen suosituksia ja vastuullisen luotonannon kriteereitä.

•    Vastuullista lainanmyöntöä 
Tarkistamme lainanhakijoidemme tiedot tarkasti ja myönnämme lainaa vain raha-asiansa moitteettomasti hoitaneille täysi-ikäisille aikuisille. Luotettavana luotonantajana kerromme aina kaikista lainan kuluista täysin läpinäkyvästi eivätkä lainamme sisällä yllättäviä piilokuluja. Näin laina on helppo mitoittaa oman talouden ja takaisinmaksukyvyn mukaiseksi.

•    Tuemme talouttasi
Asiakaspalvelumme neuvoo sopivan lainamäärän ja maksuajan räätälöimisessä omaan elämäntilanteeseen sopivaksi sekä antaa hyödyllisiä vinkkejä yleisen taloudenpidon kehittämiseksi. Tavoitteenamme on auttaa ihmisiä hallitsemaan omaa elämäänsä. Tämän vuoksi parannamme palvelujamme jatkuvasti, ja olemme aktiivisesti mukana kehittämässä alamme käytäntöjä avoimiksi ja rehellisiksi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti