lauantai 2. joulukuuta 2023

Banken.fi - Yhdistä vanhat lainat tai hae uutta lainaa edullisella korolla, jopa 60 000€ saakka.

Me teemme sen helpoksi! Täytät vain yhden hakemuksen ja asia on hyväksyntääsi vaille valmis. Voit yhdistää vanhoja lainoja tai hakea kokonaan uutta luottoa aina 1000 eurosta 60 000 euroon saakka. Yksinkertaisuudessaan hakemuksen tekeminen ja lainatarjouksen saaminen on todella nopea ja vaivaton prosessi. 

Hakemuksen täyttämisen jälkeen siirryt automaattisesti henkilökohtaisesti luodulle sivullesi, josta löydät lainatarjouksesi ja voit valita itsellesi sopivan lainan. Henkilökohtaiset lainatarjouksesi tulevat ruudullesi muutamien minuuttien sisällä – voit tämän jälkeen valita vapaasti itsellesi parhaan lainan. 

Banken.fi -palvelussa tehty hakemus ei sido teitä hyväksymään tarjousta. Saatte palvelun kautta henkilökohtaisen lainatarjouksen ja lainalupauksen, joka on käytettävissä halutessanne 1 kuukauden ajan hakemuksen täyttämisestä. Saat siis 30 päivää aikaa harkita nostatko tarjottua lainaa. 

Täytä hakemus nyt ja kokeile saat heti useita henkilökohtaisia tarjouksia nähtäväksesi. Kilpailutus kestää kokonaisuudessaan noin 2 minuuttia eikä siitä aiheudu kuluja missään vaiheessa. Päin vastoin, me säästämme sinulle rahaa lainan maksuissa. 

Banken.fi etsii pankkien ykkösen – me kilpailutamme, sinä säästät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti